Amoonyfashion Kvinners Fast Lave Hæler Krok Og Løkke Åpen Sandaler Svart

B01J3EU95E
Amoonyfashion Kvinners Fast Lave Hæler Krok Og Løkke Åpen Sandaler Svart
  • sko
  • frostet
  • gummisåle
  • hæl mål: 3/4
  • element: å hule ut
  • <i>upper material : frosted;</i> <b>øvre Materiale: matt;</b> <i>lining material:</i> <b>foringsmateriale:</b>
Amoonyfashion Kvinners Fast Lave Hæler Krok Og Løkke Åpen Sandaler Svart Amoonyfashion Kvinners Fast Lave Hæler Krok Og Løkke Åpen Sandaler Svart

Automatiske strømmålere. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

For en tid tilbake fikk de fleste husstandene i Alta nye strømmålere. De nye strøm målerne skulle gi både Strømleverandør og kundene flere fordeler, blant annet; Digital avlesingen som skjer automatisk. Nå skulle det bli korrekt månedelig avlesing av måleren, til glede for både Strømleverandør og kunde. Dette i motsetning til den gamle strøm måleren som kunden leste av. Da kunne det «jukses» med hva som ble sent til strømleverandøren, ble det sagt. Den gangen fikk kunden en strømregning i måneden og kunne ha kontroll med at forbruk og at regning var korrekt.

Men hva har skjedd? Kundene får opp til flere strømregninger i måneden, og forbruket er blitt mye høyere enn tidligere. Dette på tross av at kunden ikke bruker mer strøm enn før den digitale måleren kom. Også når kunden er borte i perioder og minimum strøm er på er regningen høy.

Alt dette tyder på at avlesingen av den digitale måleren ikke virker slik at alt strømforbruk blir stipulert.

Ved kontakt med Strømleverandør for å få en forklaring på det økende strømforbruket og hvorfor det er opp til flere regninger i måneden blir kunden møtt med følgende svar, «du skjønner det».

Kanskje svaret på «du skjønner det» er en artikkel i Aftenposten Søndag 21. januar 2018:

Sitat: Automatiske Strømmålere måler ikke Strøm. Rundt 10.000 nye, automatiske strømmålere sender ikke inn måler avlesninger til nettleverandøren BKK, det største energiselskapet på vestlandet. Sammen med 26 andre nettselskaper har BKK kjøpt automatiske strømmålere til 750.000strømkunder fra et koreansk firma.

- Strømforbruket til kunden må da bli stipulert, for vi aner ikke hva forbruket er, sier produksjonsleder for automatiske strømmålere i BKK, Eli Kristin Dimmen til NRK. Hun presiserer at feilen nå er er funnet, men at flere tusen strømmålere fortsatt har problemer. (NTB)

Ser fram til svar fra Ishavskraft/Alta Kraftlag.

Johannes Mikalsen

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

Altaposten.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar . Altaposten.no har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2018 © Altaposten.no. Powered by Escenic.

Presse Kontakt

I 2018 deles starten over to dager.

Alle starter og alle målganger foregår i Markedsgata i Alta. Årsaken til at vi har delt starten, er at vi har forlenget 14-spann klassen fra 1050 km til 1200 km. Vi ønsker deltakere i denne klassen i mål til omtrent samme tid som tidligere, dermed ble en tidligere start nødvendig.

Her er foreløpig program for Finnmarksløpet 2018

Torsdag 8. mars

19:00 – 19:30Åpningsseremoni, Borealis Vinterfestiaval, med presentasjon av årest deltakere. I parken, Alta sentrum. Programmet avsluttes med defilering av deltakere i Finnmarksløpet.

20:00 – 22:30 SpareBank 1 Nord-Norges startbankett, Scandic Hotel Alta. Billetter kjøpes hos Finnmarkløpets servicekontor som er lokalisert i telt ved startområdet, Alta sentrum. Salget starter onsdag 7. mars kl 12:00.

Fredag 9. mars

12:00 – 14:00 Showløp for FL-500 deltakere med passasjerer, Markedsgata – Alta sentrum.

START FINNMARKSLØPET 2018 ,Markedsgata, Alta sentrum 18:30 – 18:45 Mens vi venter – underholdning. 18:45 – 19:00 Offisiell åpning av Finnmarksløpet 2018. 19:00 – 20:30 START FL-1200 – NM langdistanse åpen klasse 2018 (junior og 500 starter lørdag 10. mars. Se lengre ned i programmet) Deltakere starter med to minutters intervall. 20:30 – 00:00 FESTIVAL. Musikk, god mat, god drikke og enda bedre stemning i Alta sentrum.

START FINNMARKSLØPET 2018

Lørdag 10. mars

START, Markedsgata, Alta sentrum 12:30 – 13:00 Mens vi venter – underholdning. 13:00 – 14:30 START! FL-junior, NM junior klasse 2018,og FL-500. Deltakere starter med ett minutts intervall. Søndag 11. mars

START, Søndag 11. mars

15:00 – 24:00 Forventet målgang for FL-junior –NM langdistanse junior klasse 2018, Markedsgata, Alta sentrum.

Mandag 12. mars

11:00 – 11:30 Seiersseremoni for FL-junior –NM junior klasse 2018,Markedsgata, Alta sentrum. Tirsdag 13. mars

Tirsdag 13. mars

03:00 – 08:00. Forventet målgang for vinner av FL-500, Markedsgata, Alta sentrum. 03:00 – hele dagen. Målganger FL-500, Markedsgata, Alta sentrum.

Onsdag 14. mars

Hele dagen. Målganger FL-500. 16:00 – 17:00 Seierseremoni for FL-500, Markedsgata, Alta sentrum. 19:00 – 22:00 Scandic Hotel Altas avslutningsbankett for FL-500, Scandic Hotel Alta. Billetter kjøpes hos Finnmarkløpets servicekontor som er lokalisert i telt ved startområdet, Alta sentrum.Salget starter onsdag 7. mars kl 12:00.

U ranus' atmosfære består av omtrent 83% hydrogen, 15% helium og 2% metan.

S om de andre gassplanetene har Uranus hurtigroterende sky-bånd, men de er meget svake - og kun synlige ved sterk kontrastøkning av bildene fra Voyager 2 (til høyre). Nyere observasjoner med Hubble-teleskopet (til venstre) viser større og tydeligere striper i skydekket. Flere Hubble-observasjoner viser enda mer aktivitet. Uranus er ikke lenger den kjedelige planeten Voyager så! Det spekuleres i om forskjellen kommer av sesongskifter siden Solen nå ligger på en lavere Uranus-breddegrad, noe som kan skape tydeligere dag/natt-forskjeller. I 2007 vil Solen stå rett over Uranus' ekvator.

U ranus' blå farge kommer av at det røde lyset absorberes av metan i de øvre atmosfærelagene. Det finnes muligens fargerike bånd som på Jupiter, men disse skjules i så fall av de overliggende metanlagene.

I likhet med de andre gassplanetene har Uranus også ringer . Som Jupiters er de svært mørke, og som Saturns er de sammensatt av nokså store partikler (opptil ti meter i diameter) i tillegg til støv og grus. Det er 11 kjente ringer som alle er veldig svake. Den mest synlige kalles "Epsilon-ringen". Ringene rundt Uranus var de første som ble oppdaget etter Saturns, som har vært kjent i århundrer. Oppdagelsen var av stor betydning fordi vi med dette forstod at ringer er et vanlig fenomen, og ikke noe enestående for Saturn.

V oyager 2 oppdaget 10 små måner i tillegg til de 5 store vi allerede visste om. Høyst sannsynlig er det flere små satellitter innimellom ringene.

U ranus' magnetfelt skiller seg ut ved at det ikke er sentrert midt på planeten. I tillegg heller det nesten 60° i forhold til rotasjonsaksen. Antagelig er feltet generert av bevegelser i et ledende materiale ved relativt korte dybder.

U ranus er noen ganger såvidt synlig for det blotte øye på svært stjerneklare netter. Den kan være enkel å se med prismekikkert - hvis du vet nøyaktig hvor du skal lete. Gjennom et lite teleskop kan du se Uranus som en liten skive. Flere websider viser posisjonen til Uranus (og andre planeter) på himmelen til enhver tid, men mer detaljerte kart er nødvendig hvis du faktisk skal greie å finne den. Slike kart kan lages med et planitariumprogram .

Uranus' måner

Kontakt oss

+47 46 44 35 57

[email protected]

Butikkadresse:

Bakkedamsvegen 20

6230 Sykkylven

Åpningstider:

01.nov - 01.mai

ons-tor-fre:17 - 20

Lør:10 - 15

Vis kart

Ofte spurt

Victoria Kvinners Inglesa Iona Trenere Hvite Størrelse 39 55 Til 6

Bestselgere

Om Hardhaus

Hardhaus fører noen av de sterkeste merkevarene innen fjellsport i Norge. Vi fokuserer på at du skal finne riktig utstyr, av høy kvalitet. Hardhaus samarbeider tett med profesjonelle leverandører og ekte fjellfolk, som setter funksjonalitet og slitestyrke i høysetet. Butikken vår ligger i hjerte av Sunnmørsalpene, der utstyret blir herja med og testa av lokale hardhauser. Velkommen!

Tind Sport AS © 2018

Betingelser

Menns Varebiler Ekte Lerret Lav Cut Tilfeldige Snøre Opp Plimsolls Joggesko Svart / Svart
, design av Heydays