Rumas Kvinner Panda Vinter Varm Plysj Antiskid Innendørs Hjem Tøfler B

B01M26JJ0L
Rumas Kvinner Panda Vinter Varm Plysj Antiskid Innendørs Hjem Tøfler B
 • sko
 • koraller og skum
 • oppskumming av anti-skli såle
 • 2016 nye elementer av høy kvalitet.
 • skooverdelen materiale: coral.sole materiale: skum anti-skid.wear-motstand, friksjon.
 • innendørs og utendørs bruk for kvinner i høst og vinter.
 • fashional og søt design, sauer skrives ut, føles varm og koselig.
Rumas Kvinner Panda Vinter Varm Plysj Antiskid Innendørs Hjem Tøfler B Rumas Kvinner Panda Vinter Varm Plysj Antiskid Innendørs Hjem Tøfler B

Hablablabla

Olaf Husby om språk

18. september 2015 Legg igjen en kommentar

Syriske flyktninger kommer til Norge, og snartskal de begynne å lære norsk. Da kan det være greit å vite noe om deres morsmål. Snakker de syrisk ?

La oss sjekke kildene. Hvis man vil ha grunnleggende data om et land, kan man gå til CIA World Factbook og velge Celeste Lisa01 Rhinestone Kjole Sandaler
. Under People and Society > Languages finner en

«Arabic (official), Kurdish, Armenian, Aramaic, Circassian (widely understood); French, English (somewhat understood)»

Det er altså ikke noe språk som heter syrisk .

Et googlesøk på «language Syria» leder til Aquatalia Vance Menns Brun Semsket Casual Kjole Snøre På Oxfords Sko
, der oversettelsen avden engelske teksten (noe justert) blir

Arabisk er det offisielle språket i Syria. Flere moderne arabiske dialekter brukes i hverdagen, spesielt levantinski vest og mesopotamisk i nordøst. Kurdisk (kurmanji) er utbredt i de kurdiske områdene i Syria. Armensk og syrisk turkmensk (azeri) snakkes blant armenske og turkmenske minoriteter.

Arameisk var lingua franca i regionen før arabisk ble introdusert, og arameisk snakkes fortsatt blant assyrere, og klassisk syrisk brukes fortsatt som liturgiske språk i ulike syrisk kristne kirkesamfunn. Mest bemerkelsesverdig er det at vestligny-arameisk fortsatt snakkes i landsbyen Ma’loula sam ti to nærliggende landsbyer 56 km nordøst for Damaskus.

Syrisk tegnspråk brukes blantdøve. Mange utdannede syrere snakker også engelsk, fransk, russisk, tysk og spansk, spesielt i Damaskus og Aleppo og (blant perosner med tilknytning til)skolene Lycée Français Charles de Gaulle og l’École Française d’Alep.

Vdere står det:

Moderne standard arabisk brukes innenfor utdanning, men det er ikke noens morsmål. Hjemme snakker de fleste syrere ulike levantinsk arabiske dialekter. Sørsyrisk arabisk snakkes i byene Damaskus, Homs og Hama, og nordsyrisk arabisk snakkes i regionen Aleppo. Beslektede dialekter snakkes i kystfjellene. Libanesisk arabisk er på en måte en del av den sørsyriske språkfamilien, men kan ses på som en overgangsdialekt mellom sørsyrisk arabisk og palestinsk arabisk. Syria har en lang historie med multikulturalisme og utenlandske imperialisme, og på grunn av dette har syrisk arabisk et ordforråd som inkluderer lånord fra tyrkisk, kurdisk, armensk, syrisk, fransk, engelsk og persisk. Det er ingen standardisert stavemåte […].

C Etikett Kvinners Sid5plattform Pumpe Svart
/ Frye Kvinners Melanie Slipon Mote Sneaker Koraller
/ Topo Kvinners Runventure To Sti Løpesko Grå / Gul Størrelse 6
/ Smerter i albuen

Oversikt

Albuen er et relativt komplekst ledd. Det er sammensatt av tre knokler. Humerus (overarmsbenet), ulna (det største av det to underarmsknoklene) og radius. Disse tre knoklene kommer sammen og danner tre mindre ledd som til sammen utgjør albueleddet. Det at leddet er utformet på denne måten muliggjør stor bevegelsesfrihet i underarmen. Blant annet rotasjon.

Sener og muskler i albuen blirofte utsatt for repetetive, tunge og ensformige bevegelser. Noe som gjør dem utsatt for belastningsskader.

Smerter i albuen oppstå ofte som følge av betennelse eller skadepå sener eller slimposer rundt leddet.Albuesmerterkan ogsåha sitt opphav i ett eller flere av de mindre leddene som til sammen utgjør albueleddet. Det kan blant annet dreie seg om belastningsskader, brudd, leddbåndsskader, artrose (slitasjegikt), eller nerver som kommer i klem.

Smerter i albuen kani tilleggvære et resultat av problemer i nakke og øvre rygg. Men den aller vanligste årsaken til smertetilstander i albuen er senebetennelser og kroniske senelidelser.

Tennisalbue og golfalbue , eller lateral og medial epikondylitt i medisinsk terminologi, er herunder de to vanligste årsakene til smerter i albuen. Dette er belastningsskader som oppstår i senefestene på albueknokene og er som regel et resultat av overbelastning over tid.

Enkelte yrker og idretter er spesielt utsatt for ulike belastningsskader i albuen. Dette gjelder spesielt tennis (derav tennisalbue), golf og yrker som rørlegger, snekker og elektriker på grunn av at arbeidet består i mye ensformige bevegelser i underarm og håndledd.

Hvordan albueskader behandles avhenger blant annet av om skaden er akutt eller kronisk og hva som er årsaken til skaden. For eksempel om det dreier seg om en belastningsskade eller et akutt traume.

Bløtvevsskader og andre skader i albuen diagnostiseres og behandles som regel av lege og/eller fysioterapeut som gjennom klinisk undersøkelse og spesifikke diagnostiske tester vil forsøke å finne ut nøyaktig hvor og hvorfor man har vondt.

Dersom det er påvist senebetennelse i albuen vil behandlingen i første omgang gå ut på og dempe den akutte betennelsen. Legen vil ofte skrive ut betennelsesdempende og smertestillende midler, mens fysioterapeuten vil kunne gi øvelser og råd i forhold til aktiviteter og skadebegrensing.

FRI FRAKT OVER 1500,-

RASKE LEVERANSER

FRI RETUR

Åpningstider

Man,tir,ons,fre 10.00-18.00Torsdag 10.00-19.00Lørdag 10.00-16.00

Milsluker'n Sport

Ullevål StadionSognsveien 75A0855 OsloTelefon 23 26 44 30

Samarbeidspartnere

 1. Carolbar Kvinners Spisse Tå Rhinestones Fest Stiletthæler Pumper Sko Røde
 2. Anna Zip3 Womens Rund Tå Spenne Ankel Strap Side Glidelås Dobbel Spenne Stropper Innredning I Løpet Av Kneet Pu Boots Black
 3. Global Seier Globalwin Womens Kadimaya16yy25 22boots 07brown
 4. Reebok Kvinners Skys Sikring Gang Sko Grus / Stek Rosa / Hvit
 5. Ellie 711forfengelighet Kvinners Sexy Komfortabel 7 Hæl Muldyr Hvit
 1. Lolli Couture Jp Opprinnelige Semsket Materiale Borrelås Gull Aksent Tilfeldige Kile Joggesko Svartbritney18
 2. Ugg Menns Hypervenom Phatal Ii Dynamisk Passform Fotball Støvel Svart / Metallisk Hematitt
 3. Dyeables Kvinners Becky Tittetoe Pumpe
 4. Chinese Laundry Kvinners Darcie Pumpe Naturlig / Rød
 5. Vridd Dame Bonnie Tilfeldig Måte Båt Sko Chambray W / Pop Foring
 1. Sport1
 2. Skechers Kvinners Dlite Luft Tilfeldig Sko Korall
 3. travel
 4. Amoonyfashion Kvinners Spenne Rundt Lukket Tå Kitten Hæler Fast Pumper Sko Hvite

Om oss

Om oss

Milsluker'n Sport har spesialister på alle våre satsingsområder; kajakk , Keds Womens Baybird Slipon Båt Sko Navy
, sykkel og løp . Våre aktive utøvere hjelper deg med kvalifisert veiledning, slik at du velger det treningsutstyret som passer best for deg og ditt behov

Vi tar forbehold om feil i beskrivelserog priser på nettsiden